Lanča ipsilon i sa petoro vrata

Bez autora
Feb 16 2011

Lanča će na Salonu automobila u Ženevi, koji počinje 3. marta, predstaviti novu generaciju modela „ipsilon”. Prvi put, „lanča ipsilon” se nudi u verziji sa petoro vrata, iako se veruje da će trovratna verzija biti popularniji izbor.Očekivano, „ipsilon” koristi produženu varijantu platforme „fijata 500” i može da se pohvali dužinom 3,84 metara, dok je međuosovinsko rastojanje 2,39 metara. Kupce će svakako obradovati i novi dvocilindrični „twinair” motor sa 85 KS, kao i 1,3-litarski dizelaš „multidžet” sa 95 KS.

Lanča ipsilon i sa petoro vrataLanča će na Salonu automobila u Ženevi, koji počinje 3. marta, predstaviti novu generaciju modela „ipsilon”.

Prvi put, „lanča ipsilon” se nudi u verziji sa petoro vrata, iako se veruje da će trovratna verzija biti popularniji izbor.

Očekivano, „ipsilon” koristi produženu varijantu platforme „fijata 500” i može da se pohvali dužinom 3,84 metara, dok je međuosovinsko rastojanje 2,39 metara.

Kupce će svakako obradovati i novi dvocilindrični „twinair” motor sa 85 KS, kao i 1,3-litarski dizelaš „multidžet” sa 95 KS.

Prodaja počinje krajem maja, a cena još nije poznata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik